На Миколаївщині сталося попутне зіткнення автівок

На Миколаївщині сталося попутне зіткнення автівок
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що
внаслідок ДТП пасажирка «ВАЗу» отримала тілесні ушкодження.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 1 листопада о 18.05 на автодорозі Київ – Чоп поблизу села Пісочне у Миколаївському районі.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Мітсубісі Педжеро», 62-річний житель Сколівського району, не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ 2103», що рухався у попутному напрямку під керуванням 41-річного мешканця міста Дрогобич.

Внаслідок автопригоди пасажирка «ВАЗу», 30-річна мешканка Дрогобицького району, отримала тілесні ушкодження і з діагнозом «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки, синдром здавлення правої гомілки» була госпіталізована у хірургічне відділення.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Дрогобича Новини Сколе Новини Миколаєва

02.11.2017 11:39