Орден Данила Галицького від Президента України отримав підполковник Донецького прикордонного загону Станіслав Керод

Орден Данила Галицького від Президента України отримав підполковник Донецького прикордонного загону Станіслав Керод
Коменданта Оперативної бойової прикордонної комендатури Станіслава Керода сьогодні було нагороджено орденом Данила Галицького. І це - справжня гордість і честь для його бойових побратимів, що наразі поруч проходять службу Україні тут, на Сході.
Сам він з родини військових. В Державній прикордонній службі України Станіслав з 2000го року. З 2004го - в Донецькому прикордонному загоні і за цей час він перебував майже в усіх підрозділах в межах Донецької області. І тепер, з початку війни, служба на Сході є справді найнебезпечнішою і найвідповідальнішою. ОБПК «Сартана» неодноразово потрапляла під обстріли, тож головним завданням офіцерського складу є координація дій персоналу та захист їх здоров’я і життя. А отже, посада коменданта є однією з найвідповідальніших.
Девіз ордена Данила Галицького - "Батьківщина і честь". І саме цей девіз керує кожним вчинком нашого прикордонника. За свої героїчні дії прикордонник Донецького прикордонного загону удостоєний ордена та, головне, за свою мужність і патріотизм він завжди викликатиме відчуття вдячності і гордості в серцях багатьох українців.
Щиро вітаємо!  NEWS

 NEWS


Джерело: Прес-служба ДПСУ

Категорії: Новини Маріуполя

31.10.2017 15:59