У місті Мостиська розшукують винуватця смертельного ДТП

У місті Мостиська розшукують винуватця смертельного ДТП
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що правоохоронці звертаються до очевидців дорожньо-транспортної пригоди, що сталась 26 жовтня у місті Мостиська на автодорозі «Львів-Шегині» і внаслідок якої загинув пішохід, звертатись на оперативну лінію 102.

О 19.00 невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 58-річного мешканця одного з сіл району. Від отриманих травм пішохід помер на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії для встановлення особи водія, котрий скоїв наїзд та місцезнаходження автомобіля. Прохання до всіх, хто був очевидцем цієї ДТП, або може допомогти встановити особу водія-втікача, звертатись на оперативну лінію 102.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Мостиська

27.10.2017 10:23