В Державній установі «Бахмутська установа виконання покарань (№6)» відсвяткували православне свято Покрова Пресвятої Богородиці та вшанували пам


13 жовтня 2017 року, з метою духовного та патріотичного виховання персоналу, в установі було проведено святкову літургію священнослужителем Української православної церкви Отцем Сергієм, присвячену святкуванню Покрови Пресвятої Богородиці та вшануванню пам’яті загиблих захисників Вітчизни.

Всі охочі мали можливість послухати проповідь священнослужителя, помолитися в храмі та поставити свічки.

Звісно не залишилися без уваги і наші відважні захисники Вітчизни. Перш за все, відповідним молебнем було вшановано пам'ять тих воїнів, яких вже нема поруч з нами, які поклали життя виконуючи священний обов’язок – захист рідної України. А наприкінці літургії Отець Сергій помолився за здоров’я та наснагу тих захисників, які в цей момент виконують свій патріотичний обов’язок – захищають власну країну, проявляють героїзм, мужність та готові сплатити за нього найдорожчу ціну – своє життя. Адже подвиги наших захисників – це майбутні сторінки історії, пам'ять, - яку ми передамо наступним поколінням.

 NEWS

Ст. інспектор

(з виховної та соціально-психологічної роботи з персоналом)

відділу по роботі з персоналом

капітан внутрішньої служби А.В. Ніфталієва

Джерело: guru.ua

Категорії: Новости Артемовска

13.10.2017 11:59