Поліцейські Маріуполя вибороли друге місце у змаганнях з волейболу серед двох областей


Кубок переможця здобула команда поліції Хмельницької області з рахунком 2:0. В Маріуполі завершився відкритий турнір Головного управління Нацполіції в Донецькій області з волейболу. Він присвячений Дню захисника України, який правоохоронці Донеччини та Хмельниччини відзначають разом.
Змагання з волейболу серед поліцейських на Донеччині проводяться вперше за три роки. Поліція прифронтового регіону активно включилася у спортивний рух та поступово відроджує традиції фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України.
Відновлення потужної спортивної школи органів внутрішніх справ Донеччини почалося у рамках проекту «Схід і Захід - разом» у співпраці з поліцією Закарпаття, а тепер - і Хмельниччини.
Турнір тривав два дні. У відбіркових іграх, які пройшли вчора, визначилися основні суперники, які сьогодні зустрілися у вирішальному поєдинку. У фіналі за першість змагалися команди Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області та Центрального відділу поліції (Маріуполь).
«Це був справжній бій», - кажуть гравці обох команд. Блискавичні передачі, технічне володіння м’ячем, влучні удари - поліцейські Донеччини продемонстрували відмінну фізичну підготовку, яка стає у нагоді під час служби в зоні АТО. І хоча перше місце по праву посіла команда хмельницьких волейболістів, що має 10-річний досвід, на Сході вони зустріли гідних суперників. Про це свідчить кількість набраних у партіях очок - 25:21.
Кубок за друге місце вибороли спортсмени Центрального відділу поліції, бронзу завоювала команда управління патрульної поліції в м. Маріуполі, де грає єдина дівчина турніру. Також суддівська комісія визначила кращих гравців - на подачі, атакуючого та блокуючого.
Нагороди переможцям вручив заступник начальника Головного управління Нацполіції в Донецькій області Сергій Колесник.
- Це був потужний турнір, переміг найкращий, найсильніший, - відзначив полковник Колесник, привітавши всіх із Днем захисника України.
Між партіями гравців та вболівальників розважав оркестр ГУНП в Донецькій області зі святковою програмою до Дня захисника України.
Між Донеччиною та Хмельниччиною - 1300 км, але сьогодні поліцейські з обох берегів Дніпра довели що вони – одна команда.









Відділ комунікації поліції
Донецької області

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

12.10.2017 18:02