Розшукують водія, який скоїв смертельну ДТП у Пустомитівському районі

Розшукують водія, який скоїв смертельну ДТП у Пустомитівському районі
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що під Львовом, у селі Басівка, водій вантажівки скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду та втік з місця події.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 жовтня близько восьмої години ранку у селі Басівка Пустомитівського району. Невідомий водій, керуючи невстановленим вантажним автомобілем-самоскидом забрудненим вапном, скоїв наїзд на пішохода, 60-річного місцевого мешканця.

Внаслідок наїзду пішохід отримав травми, несумісні з життям та помер. Водій з місця ДТП поїхав (ймовірно, у напрямку автодороги «Західний обхід Львова»).

Правоохоронці проводять заходи для встановлення місцезнаходження вантажівки, якою було скоєно наїзд на пішохода та особи водія, котрий був за кермом, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Прохання до всіх, хто може допомогти встановити обставини цієї ДТП, місцезнаходження вантажівки, якою було скоєно наїзд на пішохода та особи водія, котрий був за кермом, телефонувати на оперативну лінію 102.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова

11.10.2017 13:47