У Львівській області затримали групу викрадачів престижних іномарок(ФОТО)

У Львівській області затримали групу викрадачів престижних іномарок(ФОТО)
Протягом лише однієї ночі вони незаконно заволоділи трьома автомобілями «Мазда» та намагалися викрасти четвертий.

Працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області спільно з бійцями спецпідрозділу поліції 3 жовтня затримали групу зловмисників причетних до викрадення іномарок преміум-класу на Львівщині та в інших областях України.

«Зловмисників, причетних до незаконних заволодінь, затримали 3 вересня у Миколаївському районі на Львівщині. Встановлено, що до складу кримінального угруповання входили 58-річний місцевий мешканець, 37-річний киянин, 26-річний житель Київщини та 32-річний житель міста Севастополь. Троє раніше судимі, один із них знаходиться у розшуку за злочини, скоєні на території Одеської області», - повідомив заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Вже доведена причетність групи до трьох заволодінь автомобілями «Мазда», вчинених у Львові. Вартість кожної іномарки становить понад 750 000 гривень. #Правоохоронці виявили їх у «відстійнику» в місті Миколаїв на Львівщині.

Також поліцейські вилучили заготовки ключів, відмички, більше десяти пар номерних знаків та електронні засоби відмикання автомобілів.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування. Встановлюється причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території області та України загалом.

Відділ комунікації поліції Львівської області









Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Львова Новини Миколаєва

05.10.2017 09:31