В Дрогобичі стався вибух газу в квартирі(ФОТО,ДОПОВНЕНО)

В Дрогобичі стався вибух газу в квартирі(ФОТО,ДОПОВНЕНО)
Як повідомляє Департамент з питань цивільного захисту, 04 жовтня о 00.41 год. надійшло повідомлення, про те що в м. Дрогобичі по вул. Шевська, в квартирі на третьому поверсі трьохповерхового житлового будинку, внаслідок вибуху газу, виникла пожежа. Власник квартири, 1977 року народження, отримав опіки І-ІІІ ст. (30% тіла) та був у важкому стані доставлений в Дрогобицьку МЛ. Вибухом газу зруйновано міжквартирну перегородку, вибито скло вікна та дверей на балкон в кімнаті, де знаходився газовий балон та пошкоджено дві міжкімнатні перегородки (тріщини). Будинок трьохповерховий шестиквартирний (проживає 17 осіб), опалення електричне та газове пічне. На першому поверсі розташований магазин. В даній квартирі проживала одна особа, в сусідній квартирі – 4 особи, з них 2 дитини (2007 та 20012 року народження). Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 2 м2. Пожежу ліквідовано о 01:11 год.
Ймовірна причина вибуху – порушення правил експлуатації газового балону.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що у спальній кімнаті, внаслідок необережного поводження, вибухнув газовий балон.

В момент вибуху в квартирі перебував 39-річний чоловік, якого було госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «термічні опіки першого, другого та третього ступенів обох китиць, нижніх кінцівок та голови».

Вибухом також було пошкоджено стіну між двома квартирами, після чого в спальних кімнатах обох квартир зайнялися меблі. Пожежу локалізували, жителі сусіднього помешкання не постраждали.

Поліцейські встановлюють обставини події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області










Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Дрогобича

04.10.2017 09:41