У Дрогобичі під час скоєння злочину на кладовищі спіймали зловмисника

У Дрогобичі під час скоєння злочину на кладовищі спіймали зловмисника
Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області, 33-річний мешканець міста Стебник проник у склеп та пошкодив домовини.

Сьогодні, 21 вересня, близько другої ночі патрульні групи реагування Дрогобицький відділ поліції затримали 33-річного мешканця міста Стебник, який проник у склеп на місцевому кладовищі, що на вулиці Грушевського, та скоював наруги над домовинами.

«Встановлено, що зловмисник вже був раніше засуджений за вчинення крадіжок. Зараз ми перевіряємо його причетність до злочинів, скоєних на кладовищах. Загалом від початку року у Дрогобицькому районі і зокрема в місті Трускавець сталося близько двадцяти таких правопорушень», – розповів начальник Дрогобицького відділу поліції полковник поліції Андрій Білас.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.297 (наруга над могилою, іншим місцем похованням або над тілом померлого) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує від п’яти до дванадцяти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Дрогобича Новини Трускавця

21.09.2017 12:48