15 річна героїня зі Стрия стала акторкою серіалу «Коли ми вдома. Нова історія» (ВІДЕО)

Випуск 3 «Сюрприз, сюрприз!» вже на телеекранах. Першою героїнею вечора стала Діана Татусько – 15-річна дівчинка-волонтер, яка 5 років рятує життя малюків. Самовіддано допомагаючи іншим, школярка зовсім не очікувала, що і її заповітні мрії стануть реальністю…



Діана Татусько з 10 років займається волонтерством. День за днем ​​юна героїня присвячує себе порятунку життів. Замість того, щоб безтурботно проводити час з друзями, дівчинка створює групи в соціальних мережах, розміщує оголошення про допомогу хворим дітям, збирає гроші на їх лікування та влаштовує благодійні заходи. За 5 років Діана допомогла бiльш як 30 людям. В один голос батьки малюків дивуються силі і рішучості школярки, а також не перестають дякувати: «Завдяки Діані ми зібрали понад 100 000 гривень. Самі ми не впоралися б».



Незважаючи на те, що вільного часу у дівчинки мало, вона встигає і музику послухати, і серіали подивитися. Є у Діани і улюблений артист – мегапопулярний DZIDZIO. Суддя «Україна має талант Діти»-2 особисто завітав до студії проекту, щоб познайомитися з героїнею проекту, зробити їй оригінальний подарунок і навіть… станцювати!



На цьому сюрпризи тільки починалися. Улюблений серіал школярки – «Коли ми вдома. Нова історія», а мрія – стати акторкою! Яким було її здивування, коли замість обіцяного інтерв’ю, вона опинилася на знімальному майданчику. Більш того, в якості акторки!



Олексій Тритенко став гостем студії, щоб продемонструвати результати виконаної роботи. Сюжет, в якому знялася Діана, побачила вся країна! Як це було? Які ще сюрпризи очікували героїню?


Джерело: surprise.stb.ua

Категорії: Новини Стрия

17.09.2017 10:15