У місті Сколе чоловік зберігав вдома кулемет

У місті Сколе чоловік зберігав вдома кулемет
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідмляє, що кулемет часів Другої світової війни невстановленого взірця та без слідів корозії правоохоронці виявили у мешканця Сколе.

У місті Сколе 12 вересня, під час санкціонованого обшуку у приміщенні 60-річного місцевого мешканця, правоохоронці виявили та вилучили кулемет часів Другої світової війни невстановленого взірця, без слідів корозії та сімнадцять патронів. Вилучене скеровано на експертне дослідження.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Нагадуємо, до 6 жовтня на Львівщині проводиться операція «Зброя та вибухівка», під час якої правоохоронці виявляють та вилучають зброю, набої, боєприпаси та вибухові речовини, що перебувають у нелегальному обігу. Проводяться відпрацювання та спеціальні рейди. Особи, котрі до 6 жовтня добровільно звернуться до працівників поліції та видадуть зброю чи боєприпаси, які вони зберігають без відповідних дозволів, будуть звільнені від кримінальної відповідальності.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Сколе

13.09.2017 11:42