В Бродах раніше судимий чоловік хотів продати боєприпаси

В Бродах раніше судимий чоловік хотів продати боєприпаси
Головне управління Національної поліції у Львівській області повідомляє, що у нього поліцейські вилучили майже 180 набоїв та скерували їх на експертне дослідження.
У Бродівське відділення поліції 9 вересня звернувся 52-річний місцевий мешканець. Він повідомив, що на вулиці Шевченка у Бродах невідомий чоловік пропонував йому придбати набої до вогнепальної зброї.

Правоохоронці виявили на місці події 25-річного жителя райцентру, раніше судимого за крадіжки, розбій та погрози вбивством. Зловмисник мав при собі поліетиленовий пакет, в якому знаходились 177 патронів калібру 7,62 міліметра. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов під час прибирання в будинку покійної родички і продавати їх наміру не мав.

Поліцейські вилучили набої у зловмисника та скерували їх на експертне дослідження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, до 6 жовтня на Львівщині проводиться спецоперація «Зброя та вибухівка», під час якої правоохоронці проводять заходи по виявленню у громадян незареєстрованої вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Нагадуємо, громадяни, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю поліцейським, будуть звільнені від кримінальної відповідальності, а в окремих випадках зможуть зареєструвати мисливську зброю і користуватись нею на законних підставах.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Бродів

11.09.2017 17:52