У Миколаївському районі правоохоронці виявили у приватному будинку гранату, запали та пластид(ФОТО)

У Миколаївському районі правоохоронці виявили у приватному будинку гранату, запали та пластид(ФОТО)
Як інформує Головне управління Національної поліції у Львівській області, власник помешкання пояснив, що боєприпаси належать його брату, а той знайшов їх на вулиці.

Працівники Миколаївського відділення поліції 7 вересня під час санкціонованого обшуку в будинку 26-річного мешканця одного з сіл району виявили та вилучили гранату РГН, два запали та шість шашок пластиду.

"Власник помешкання нам повідомив, що виявлені боєприпаси належать його брату, котрий проживає у цьому ж будинку і, за його словами, він знайшов їх кілька років тому неподалік однієї з військових частин", – повідомив начальник Миколаївського відділення поліції підполковник поліції Віталій Фецинець.

Гранату, запали та пластид поліцейські скерували на експертне дослідження. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, до 6 жовтня на Львівщині проводиться спецоперація «#Зброя_та_вибухівка», під час якої правоохоронці проводять заходи по виявленню у громадян незареєстрованої вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Нагадуємо, громадяни, котрі добровільно здадуть незареєстровану зброю поліцейським, будуть звільнені від кримінальної відповідальності, а в окремих випадках зможуть зареєструвати мисливську зброю і користуватись нею на законних підставах.

Відділ комунікації поліції Львівської області






Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Миколаєва

08.09.2017 13:20