У смт Красне Буського району відкрили нові потужності ДП «Буський лісгосп»(ВІДЕО))

У смт Красне Буського району відкрили нові потужності ДП «Буський лісгосп»(ВІДЕО))
7 вересня, у Красному Буського району відкрили нову лісопильну лінію на ДП «Буський лісгосп». Обладнання для цього підприємства закупили українського виробництва й змонтували в приміщені нового цеху №1.

Основною продукцією переробки є пиломатеріали обрізні, заготовки для євро-піддонів та дрова колоті. Експортують продукцію в основному за кордон, зокрема Угорщину та Австрію.

Додатково створено майже 20 нових робочих місць. Продуктивність лінії – до 12000 м3 готової продукції на рік.

«4 млн грн інвестицій та два десятки нових робочих місць – і в результаті ми маємо можливість давати роботу людям, маємо можливість платити податки в Україні. Дуже приємно, що цього року державне лісове господарство виробило більше продукції, аніж виробляли за найкращих часів Радянського Союзу» - зазначив очільник Львівщини Олег Синютка під час урочистого відкриття нового цеху.


Довідково:

В Буському лісгоспі працює 160 працівників, в тому числі на переробці деревини 28 осіб, середньомісячна зарплата яких складає понад 7 тис. грн.

Обсяг реалізованої продукції за 8 місяців 2017 року становить 30,6 млн. грн , з них продукції на суму 4,3 млн. грн. реалізовано на експорт.

В ДП «Буський лісгосп» давно відмовилися від використання газу. Котельня лісгоспу опалюється дровами та відходами лісопиляння.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Буська

08.09.2017 10:07