На Сколівщині у ДТП травмовано чотирьох осіб, один з яких – однорічний хлопчик

На Сколівщині у ДТП травмовано чотирьох осіб, один з яких – однорічний хлопчик
Головне управління Національної поліції у Львівській області інформує, що як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика, пасажири якого отримали травми, виїхав на смугу зустрічного руху.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 5 вересня близько 14.30 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Тухолька Сколівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Опель Астра», 22-річний мешканець Закарпаття, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автопоїздом «МАН», яким керував 53-річний мешканець Закарпатської області.

Внаслідок зіткнення травмовано чотирьох пасажирів легковика: двоє мешканців Волинської області, чоловік та жінка віком 55 років, а також 22-річна мешканка Закарпаття та її однорічний син. Усі вони госпіталізовані у Сколівську центральну районну лікарню.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводиться досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Сколе

06.09.2017 10:29