В Сколе затримали автобус, який використовувся для перевезення нелегальних громадян(ФОТО)

В Сколе затримали автобус, який використовувся для перевезення нелегальних громадян(ФОТО)
Як повідомив Vyacheslav Abroskin у Facebook, вчора в Сколе Львівської області в ході проведення спеціальних заходів співробітниками Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми Нацполіції був затриманий мікроавтобус "Мерседес", який використовувся для перевезення нелегальних громадян в нелюдських умовах.

В ході перевірки в цій "скотовозці" були виявлені 20 громадян В'єтнаму, з них 14 чоловіків та 6 жінок. Всі вони були без документів. Їх "мандрівка до кращого життя" проходила в нещадних умовах. Кінцевим пунктом подорожі цих нелегалів мали стали країни Євросоюзу.

Встановлено, що на територію України ці громадяни потрапили з Російської Федерації ще два дні тому. Перетин державного кордону був здійснений в районі Глухова Сумської області.

Машину вилучили. Матеріали внесені до ЄРДР по ч.2 ст.332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон).

Тривають слідчі дії та допити нелегальних мігрантів. Затриманий водій мікроавтобусу, громадянин України, як співучасник злочинної схеми по організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. Відомо, що транзит одного громадянина, бажаючого доїхати до кінцевого пункту своєї подорожі, коштував 5-8 тисяч доларів США.

Дякую співробітникам поліції за службу!





Джерело: https://news.guru.ua

Категорії: Новини Сколе

04.09.2017 09:32