У Жовкві реалізували перший проект громадського бюджету(ФОТО)

У Жовкві реалізували перший проект громадського бюджету(ФОТО)

28 серпня у Жовкві, на роздоріжжі вулиць Лесі Українки та Равської, відкрили новий дитячий спортивний майданчик. Його було облаштовано в рамках реалізації програми «Громадський бюджет».
Відкриття майданчика відбувалося за участю отця Терентія, який освятив його, батьків та дітей, які долучилися до реалізації проекту, міського голови Жовкви Петра Вихопня.
Проект із облаштування дитячого спортивного майданчика розробили і запропонували жителі цих вулиць. У травні – червні цього року така їхня пропозиція під час відбору проектів набрала 227 голосів жовківчан і, разом з іншими трьома, потрапила до переліку тих проектів, втілення яких відбуватиметься за кошти Жовківської міської ради.
Метою проекту із облаштування дитячого майданчика було, зокрема, створення комфортних та безпечних умов для відпочинку дітей на свіжому повітрі. Його вартість 49 тис. 980 грн.
Завдяки громадському бюджету, тепер діти вулиць, зокрема, Лесі Українки, Равської, Сонячної, Козака, Коцюбинського, Гайдара, Глібова, Ціолковського та Спортивної зможу весело та цікаво проводити вільний час разом з батьками поруч із власним домом.







Джерело: https://zhovkva-rada.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

31.08.2017 13:36