На Жовківщині запустили нову лінію цеху переробки деревини

На Жовківщині  запустили нову лінію цеху переробки деревини
Днями на державному підприємстві «Жовківське лісове господарство» запустили нову лінію цеху, що дасть можливість суттєво збільшити обсяги випуску продукції, удосконалити технологію обробки деревини та значно покращити якість готової продукції.

Обсяг здійснених капітальних інвестицій склав майже 3,5 млн грн. Очікуваний термін окупності придбаного обладнання становить трохи більше 2 років.

Підприємство планує поглиблювати процес переробки деревини, нарощувати продуктивність та виробничі потужності. Нарощування обсягів випуску дасть змогу підприємству обслуговувати крупні експортні контракти на постачання обробленої деревини, що значно збільшить вартість одиниці продукції та прибуток з неї.

Окрім того, на підприємстві завершили роботи із монтажу сушильної камери. Сума капітальних вкладень на будівництво та монтаж сушильного обладнання склала більше одного мільйона гривень.

Вкладені у розвиток виробництва інвестиції дадуть можливість створити додатково 10 робочих місць: 4 на переробці деревини та 6 в сушильному господарстві.

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

30.08.2017 12:55