В Жовкві відбувся міжнародний юнацький турнір з футболу пам’яті Василя Ковцуна

В Жовкві відбувся міжнародний юнацький турнір з футболу пам’яті Василя Ковцуна
В дні святкування 26-ої річниці Незалежності України у Жовкві на міському стадіоні відбувся ювілейний Х-ий Міжнародний дитячо-юнацький турнір з футболу пам’яті Василя Ковцуна. Цьогоріч на турнірі було представлено 8 команд-учасниць.

Урочистий захід розпочався гімном України та вшануванням хвилиною мовчання пам’яті Василя Ковцуна - вихованця жовківського футболу та футбольного клубу «Карпати» (м. Львів). Право підняти прапор змагань надали капітанам футбольних команд - учасниць турніру.

Турнір тривав упродовж трьох днів, молоді футболісти змагалися у двох групах, зіграли 15 матчів та забили 52 м’ячі.

У фінальному матчі зустрілись дві команди зі Львова – ФК «Карпати» та училища фізичної культури-«Карпати». На полі тривала запекла боротьба упродовж усього фінального матчу і лише післяматчеві пенальті визначили переможця. Вперше володарем золотих медалей і Кубку переможця стала команда вихованців УФК-«Карпати» ( Львів) . Символічним є те, що тренер команди Ігор Артимович був і тренером жовківчанина Василя Ковцуна, в пам’ять якого відбувався цей турнір. Срібним призером стала команда ФК «Карпати» ( Львів»), бронзовим – ФК «Металіст» ( Харків).

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Жовкви

29.08.2017 13:27