На Львівщині знову виявили небезпечні знахідки

На Львівщині знову виявили небезпечні знахідки
21 серпня о 11:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що біля сел. Східниця Дрогобицького району під час прогулянки в лісовому масиві, на відстані 800 м від житлових будинків та 300 м від дороги виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів ІІ Світової війни.

Цього ж дня о 14:04 надійшло повідомлення, що біля сел. Олесько Буського району під час земляних робіт в лісовому масиві, на відстані 800 м від житлових будинків, виявлено 4 предмети ззовні схожих на артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни.

Ще одне повідомлення надійшло о 15:28, про те що в с. Загір’я Самбірського району під час земляних робіт в приватному господарстві, на відстані 30 м від житлових будинків, виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ІІ Світової війни.

По факту виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявки до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на їх вилучення та знищення.

Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Джерело: lviv.dsns.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новини Дрогобича Новини Буська

22.08.2017 09:28