Нептун відтепер царюватиме в Корюківці

Молодь, що згуртувалася в Молодіжну раду при Корюківській міськраді, вже неодноразово мала можливість проявити свої здібності. Ось і минулої суботи, 12 серпня, вони підготували й провели на міському пляжі День Нептуна. На березі ставка в центрі міста молодь розіграла справжню театралізовану виставу, в якій були задіяні і морський Цар Нептун, і його донька, і зграя піратів, і навіть чорти з русалками. Цікаві конкурси проводилися на прохання Сищика-Нишпорки, який заповзявся шукати вкрадену найменшу цареву доньку. Найбільше глядачі аплодували танцювальному двобою, так званому «денс-батлу», який влаштували між собою чортенята й русалки. А між тим і співали, й жартували, й запрошували до участі в конкурсах і дітей, і дорослих, аж поки не «відбили» доньку Нептуна у розбійників.





- Це не нова ідея для Корюківки, - розповіла організатор свята член Молодіжної ради Анна Станіславська. - Колись давно День Нептуна в місті проводили, його організовувала культпрацівниця Олена Мостович, але про нього чомусь забули. А ось цього літа активісти Корюківської молодіжної ради, отримавши згоду від міськради і особисто від Корюківського міського голови Ратана Ахмедова та підтримку спонсорів (місцевої організації РПЛ, ТОВ «Чернігів-Фанера», ФОП Алексієнко С.М., працівників будинку культури КФТП, Корюківської ЖЕК, Олександра Панюкова, Артема Грося, Оксани Чорної, Корогода Євгенія), вирішили його відродити. Було не легко, але, думаю, що ми із завданням впоралися.





- Нам усім дуже сподобалося! - ділилися враженнями місцеві жителі, які зійшлися до пляжу. – Це добре, що сучасна молодь сама організовує подібні заходи. Приємно ж подивитися! Дякуємо організаторам – вони постаралися на славу. Нехай продовжують в тому ж дусі, а ми їх завжди підтримаємо!

Після ж вистави між заздалегідь сформованими і зареєстрованими місцевими командами було проведено змагання з пляжного волейболу. Переможці, як і всі активні учасники, отримали подарунки від спонсорів. А ще того теплого (і впрямому, і в переносному сенсі цього слова) дня всі бажаючі мали можливість покататися річкою на моторному човні, сміливіші – на причеплених до нього надувній «таблетці» чи водних лижах, а для найменшеньких працювали дитячі атракціони. Завершилося ж свято пляжною вечіркою-дискотекою.



Gorod.cn.ua

Джерело: gorod.cn.ua

Категорії: Новости Чернигова

17.08.2017 14:14