Вадим Бойченко привітав переможців і призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади школярів «Зоряний Олімп - 2017»

 Вадим Бойченко привітав переможців і призерів обласного етапу Всеукраїнської олімпіади школярів «Зоряний Олімп - 2017»
Понад 100 маріупольських школярів з відзнакою виступили на Всеукраїнській олімпіаді в місті Київ, привізши додому заслужені нагороди. Урочисте вшанування юних переможців пройшло в Міському центрі художньо-естетичної творчості учнівської молоді, де їх привітали міський голова Вадим Бойченко і керуючий справами виконкому Олександр Кочурін.

Звертаючись до юних маріупольців, мер підкреслив, що саме вони є інтелектуальним потенціалом, як нашого міста, так і всієї України. За словами Вадима Бойченко, одне з ключових завдань міської влади - створити всі необхідні умови, щоб діти, мали можливість повноцінно розвиватися, отримуючи якісну освіту нарівні з жителями інших великих міст країни.

«Ви тільки на початку свого довгого шляху, але вже змогли досягти значних перемог на олімпіадах і конкурсах різного рівня. Ваші перемоги - результат наполегливої праці і цілеспрямованості. Я гордий, що в Маріуполі стільки талановитих, розумних, натхнених молодих людей. Дякую за вашу працю, за ваше прагнення до розвитку. Бажаю вам нових перемог у всіх сферах вашого життя», - сказав Вадим Бойченко.

Далі слово взяв Олександр Кочурін, який відзначив важливу роль педагогів: «Дуже приємно бачити, як юні жителі нашого міста стають авторами цікавих екологічних проектів, досліджень та інноваційних розробок. Важливу роль в цьому відіграють і педагоги, які допомагають розкрити потенціал учня і направити його в потрібне русло».

Всі призери та переможці олімпіади удостоїлися почесних дипломів, які свідчать про високі результати учнів.



Джерело: marsovet.org.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

25.05.2017 11:44