У Перемишлянах семеро підлітків отруїлись алкоголем

У Перемишлянах семеро підлітків отруїлись алкоголем
У лікарню потрапили вихованці одного з навчальних закладів віком від 12 до 15 років. Після наданої медичної допомоги п’ятьох хлопців передали батькам, двоє досі у лікарні.

У Перемишлянське відділення поліції 24 травня о 18.35 надійшло повідомлення від чергового фельдшера місцевої лікарні про те, що до них каретою швидкої медичної допомоги доставлено п’ятьох дітей - хлопців віком від 12 до 15 років з діагнозом «алкогольне отруєння». Ще двоє хлопців віком 13 та 14 років з таким самим діагнозом були госпіталізовані у реанімаційне відділення однієї з львівських лікарень.

Після наданої медичної допомоги неповнолітні пацієнти були передані батькам. У львівській лікарні залишилося двоє з постраждалих від алкогольного отруєння.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.137 (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей) КК України. Санкція статті передбачає покарання – штраф або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, попередньо встановлено, що діти розпивали самогон. Поліцейські встановлюють де хлопці взяли спиртне та інші обставини події.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова

25.05.2017 10:44