На Львівщині проведуть турецько-український бізнес-форум

На Львівщині проведуть турецько-український бізнес-форум
У Львові впродовж 27 – 28 квітня триватиме турецько-український бізнес-форум на Львівщині, в якому візьме участь керівництво великих турецьких компаній, спільних турецько-українських підприємств, які працюють в Україні, а також очільники найбільших компаній Львівщини з іноземним капіталом.

За словами начальника управління інвестиційної політики Львівської облдержадміністрації Романа Матиса, під час бізнес-форуму потенційні інвестори з Туреччини ознайомляться з торговельно-економічним та інвестиційним потенціалом Західної України, зокрема Львівської області. Також планується налагодити співробітництво між представниками місцевих органів державної влади, турецькими та українськими компаніями.

Серед почесних гостей Бізнес-форуму попередньо запланована участь керівництва Міністерства економічного розвитку та торгівлі України та Надзвичайного і Повноважного Посла Турецької Республіки в Україні.

На сьогодні до участі у заході вже зареєструвалося понад 60 турецьких компаній.

В управлінні інвестиційної політики звертають увагу підприємців Львівщині, що в разі наявності пропозицій до співпраці з Туреччиною, інвестиційних проектів для реалізації потенційними інвесторами, необхідно звертатися за тел.: + 38 (032) 261 29 67; + 38 (032) 261 20 40.

Варто зазначити, що організаторами заходу є Львівська обласна державна адміністрація, Асоціація турецьких і українських бізнесменів (TUID) та Турецько-українська ділова рада (DEIК).

Джерело: loda.gov.ua

Категорії: Новини Львова

21.04.2017 13:48