У Стрию запропонували військову службу за контрактом, як альтернативу для безробітних

У Стрию запропонували військову службу за контрактом, як альтернативу для безробітних
З метою мотивації безробітних громадян до проходження військової служби за контрактом у Збройних Силах України, 17 лютого в Стрийському міськрайонному центрі зайнятості за участю представників райдержадміністраціїї та Стрийського об’єднаного військового комісаріату відбувся семінар з орієнтації на службу в ЗСУ. Розпочинаючи захід, директор центру зайнятості Романа Вишньовська зазначила, що сьогодні одним з пріоритетних напрямків діяльності державної служби зайнятості є співпраця з військовими комісаріатами у напрямку проведення змістовної інформаційно-просвітницької роботи серед шукачів роботи щодо популяризації служби в Збройних Силах України. На необхідності таких зустрічей, особливо в теперішній час, акцентувала увагу у своєму виступі заступник голови райдержадміністраціїї Оксани Мелень, оскільки серед наявних вакансій на ринку праці в Україні військова служба за контрактом є однією з найбільш високооплачуваних та конкурентоспроможних професій. Детальну інформацію про перспективи та переваги служби за контрактом у Збройних Силах України надав присутнім представник військового комісаріату Петро Демків. Він розповів про вимоги до кандидатів, порядок оформлення документів, вікові обмеження, грошове утримання та інші державні гарантії військовослужбовцям-контрактникам і членам їх сімей, акцентував увагу присутніх на питаннях забезпечення житлом, можливості отримання другої освіти, термінів контракту, а також щодо умов робочого дня військовослужбовця, можливого кар’єрного росту тощо.

Присутні отримали вичерпні відповіді на численні запитання, інформаційні матеріали та контактні телефони, за якими можливо проконсультуватися в індивідуальному порядку.
Зважаючи на важливість укомплектування Збройних Сил України кваліфікованими кадрами, Стрийський міськрайонний центр зайнятості і надалі буде продовжувати роз’яснювальну та рекламно-агітаційну роботу з відбору кандидатів на військову службу спільно з органами влади та військовим комісаріатом.

Джерело: stryi-rda.gov.ua

Категорії: Новини Стрия

17.02.2017 17:47