На автодорозі Київ-Чоп неподалік міста Винники внаслідок ДТП постраждала 3-річна дівчинка-пасажир

На автодорозі Київ-Чоп неподалік міста Винники внаслідок ДТП постраждала 3-річна дівчинка-пасажир
Як попередньо встановили правоохоронці, причиною зіткнення стало те, що водій автомобіля «Фіат Добло», виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги у русі атомобілю ВАЗ 2101.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 січня о 18.55 на автодорозі Київ-Чоп неподалік міста Винники. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фіат Добло», 51-річнй мешканець села Чишки, виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги у русі атомобілю ВАЗ 2101, яким керував 29-річний мешканець Івано-Франківської області.

Відбулось зіткнення, внаслідок якого 3-річна дівчинка-пасажир «Жигулів», отримала тілесні ушкодження, а саме: «закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забій м’яких тканин лобної ділянки». Після того як дитина отримала медичну допомогу, мати забрала її додому. У салоні ВАЗу перебували ще двоє дітей, під час огляду в лікарні, тілесних ушкоджень медики у них не виявили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Проводяться слідчі дії.

Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова

12.01.2017 12:11