У Львові поліцейські перекрили канал надходження "Субутексу" (ФОТО)

У Львові поліцейські перекрили канал надходження
Працівники управління з обслуговування Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України спільно з працівниками Залізничного відділу поліції міста Львова вилучили більше тисячі нарковмісних таблеток «Субутекс».

«До оперативників надійшла інформація про канал постачання таблеток «Субутекс». Ми встановили, що налагодив міжрегіональний канал постачання наркотичних засобів 28-річний мешканець міста Калуш. Він купував препарати на Прикарпатті для подальшого збуту на Львівщині. Спільно з працівниками Залізничного відділу поліції міста Львова ми затримали зловмисника та вилучили більше тисячі нарковмісних таблеток», - повідомив заступник начальника управління підполковник поліції Олександр Міщанинець.

Правоохоронці 7 листопада зупинили автомобіль ВАЗ-2114, яким керував зловмисник. Під час санкціонованого обшуку було вилучено тисячу вісімдесят таблеток «Субутекс». Вартість препаратів за цінами «чорного ринку» становить понад пів мільйона гривень.

Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації злочину. Вилучені препарати скеровано на експертизу.


Джерело: https://lv.npu.gov.ua

Категорії: Новини Львова Новости Калуши

08.11.2016 17:26