На Вінниччині п’яного пішохода збила «Ауді»

На Вінниччині п’яного пішохода збила «Ауді»
 11 січня внаслідок дорожньо-транспортних пригод, що сталися у Теплицькому та Гайсинському районах області на лікарняні ліжка потрапили пішохід та водій легковика.

Про це інформує Відділ комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

Неподалік села Мала–Мочулка Теплицького району близько другої години ночі водій автомобіля «Ауді» здійснив наїзд на 42-річного пішохода, який раптово вибіг на дорогу.

З тілесними ушкодженнями у вигляді перелому правої гомілки чоловік доставлений до лікарні.

Попередньо встановлено, що потерпілий перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Цього ж дня сталася ще одна ДТП на в’їзді в місто Гайсин, на автомобільній дорозі Стрій-Тернопіль-Кіровоград–Знам’янка. Близько 9.30 год 26-річний водій автомобіля «Форд» не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем «ВАЗ», який рухався в зустрічному напрямку.

В результаті зіткнення 31-річний водій «ВАЗу» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до Гайсинської районної лікарні.

За фактами дорожньо-транспортних пригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

ВИННИЦА.info


Джерело: ВИННИЦА.info

Категорії: Новости Гайсина

12.01.2016 11:40