У Стрию пройшов благодійний концерт "Єдина країна. Єдина нація" (ФОТО, ВІДЕО)

У Стрию пройшов благодійний концерт
У минулу неділю, 12 липня, в рамках проекту Speak Out 2015 у Стрийському міському будинку культури пройшов благодійний концерт "Єдина країна. Єдина нація".

Перед учасниками табору Speak Out 2015 та стриянами виступили молоді зірки - український репер Славко Святинчук та фіналіст "Голосу країни" і бронзовий призер міжнародного конкурсу "Нова хвиля-2015" в Юрмалі - В'ячеслав Рибіков.

Варто зазначити, В'ячеслав народився в Росії, а виріс в українському Донецьку, але,  як він сам пише в соціальних мережах: «Украина - моя Родина, страна, которую я люблю как никакую другую!». Під час свого виступу співак виконав багато відомих англомовних та російськомовних пісень, а у завершенні свого виступу заспівав свою першу пісню українською  - «Вірю я, весна прийде».

Славко Святинчук, вийшовши на сцену, одразу налагодив постійне спілкування з залом. Присутні постійно підспівували Славку та підтримували його оплесками. А сам виконавець протягом концерту не раз підкреслював важливість здорового образу життя.





















Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

14.07.2015 15:46