У Стрию пройшло засідання міської ради (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 3 березня, у Стрию відбулося засідання міської ради, під час якого було розглянуто 67 питань. Серед основних - звіти щодо виконання бюджету та різних програм у минулому році, а також затвердження аналогічних програм на 2015 рік.

Міський голова Роман Шрамов’ят повідомив, що в минулому році бюджет був виконаний на 86%. Слід відзначити, що житлово-експлуатаційне господарство отримало 95,6 тис. грн. при запланованих 225 тис. грн.



Минулого року ТзОВ “Стрийське АТП” було перевезено 0,7 млн. пасажирів пільгових категорій, на відшкодування витрат від їх перевезення з державного бюджету підприємству було виділено 430 тис.грн.

Щодо благоустрою на 2015 рік, то цього року заплановане фінансування капітального ремонту огорожі та елементів благоустрою парку ім. Т. Шевченка, повітряних електроліній, дощової каналізації по вул. Зеленій та вул. О. Степанівни, відновлення могил Січових стрільців. 

Також заплановано виділити 450 тис. грн. на капітальний ремонт міської лазні по вул. Успенській, 8.



На засіданні було прийняте рішення щодо звільнення від сплати за оренду нежитлових приміщень та комунальних платежів організацій, які знаходяться у Народному домі по вул. Народна, 8.

Після завершення розгляду основних питань, депутат Готь зачитав звернення щодо виділення земельної ділянки для будівництва храму релігійної громади Української православної церкви Київського патріархату. Також була озвучена проблема стосовно відсутності нічної аптеки у стрийській міській лікарні.
Перед присутніми виступила й Лілія Цалин, яка подякувала за фінансову допомогу депутатам міської ради та іншим стриянам, що допомагають подолати хворобу.




Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

04.03.2015 17:47