Учні Стрийської школи зустрілись з добровольцями що повернулись зі сходу (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 5 лютого, учні Стрийської школи №4 зустрілись з бійцями добровольчого батальйону “Карпатська Січ” - Василем Здирко та Володимиром Лоїш. Василь був поранений та повернувся на реабілітацію раніше, а Володимир повернувся з села Піски, де пробув півтора місяці.



Вояки розповіли дітям про ситуацію, в якій зараз знаходяться учасники АТО. Під час зустрічі діти залишали свої підписи та побажання на червоно-чорному прапорі, який найближчим часом відправиться на Схід. Звідти ж до них привезуть синьо-жовтий прапор з підписами вояків, які перебувають у зоні АТО.



Одним з питань, які турбували учнів було "Чи доходять до воїнів листи, які вони відправляють їм?" На що Володимир Лоїш відповів, що до них приходить дуже багато листів від дітей зі всієї країни. Також добровольці підтвердили, що до них дійшли передачі до святкового столу, приготовані дітьми та волонтерами зі Стрийщини.

У завершенні зустрічі учні передали Василю Здирко гроші, які вони виручили від продажу власноруч виготовлених солодощів, для того, щоб боєць відновився після поранення і міг захищати Україну.











Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

05.02.2015 18:57