У Стрию хочуть заборонити продаж алкоголю у нічний час (ФОТО, ВІДЕО)

У Стрию хочуть заборонити продаж алкоголю у нічний час (ФОТО, ВІДЕО)
Сьогодні у залі засідань Стрийської міської ради відбулось спільне засідання громадської ради Стрийського МВ ГУМВС з депутатами та громадськими активістами. На засіданні обговорювали питання щодо заборони торгівлі алкоголем у нічний час.

Перед присутніми виступив заступник начальника Стрийського МВ ГУМВС підполковник. Він вказав, що за поточний рік було складено 3 протоколи щодо продажу алкоголю неповнолітнім.

Обговорюючи це питання присутні прийшли до висновку, що це замала кількість протоколів, бо кожного дня можна складати більш ніж 20 протоколів.

Щодо продажу алкоголю у нічний час, у Стрию у теперішній час працює більш ніж 20 суб'єктів підприємницької діяльності де вночі породається алкоголь.

Під час засідання прийняте рішення звернутись до депутатів міської ради з вимогою розглянути питання щодо заборони продажу алкоголю у нічний час, а саме з 22:00 до 10:00.

Також були прийняті рішення про створення комісії з контролю виконання цього рішення та обговорено шляхи співпраці з міліцією щодо виявлення незаконних точок продажу алкоголю.


Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Стрия

23.12.2014 00:05