Творці LEGO разом з UNITED24 створили набори конструкторів на основі українських памяток, одним з яких стала маріупольська водонапірна вежа

Платформа UNITED24 запустила спільний проєкт із LEGO Creators. У межах ініціативи митці створили конструктори у вигляді трьох архітектурних пам'яток України, які можна отримати лише за благодійний внесок.

Про це повідомила фандрейзингова платформа UNITED24, пише hromadske.ua.

У межах проєкту #LEGOwithUKRAINE представлені київська «Батьківщина-мати», маріупольська водонапірна вежа та кримське «Ластівчине гніздо». Це роботи трьох митців: Артура Самкова з Польщі, Максима Мітякіна з України та Євгена Тонєва зі США.

Кожен конструктор створений у п’ятьох екземплярах. Їх неможливо придбати, однак можна виграти за благодійний внесок: до 28 листопада необхідно пожертвувати платформі від 24 доларів. Усі зібрані кошти спрямують на відбудову України.

Долучитись до проєкту можна за посиланням: u24.gov.ua/uk/legowithukraine  

«Мета #LEGOwithUKRAINE — розказати більше про Україну, популяризувати її видатні архітектурні пам'ятки та закохати у неї весь світ», — заявили на UNITED24.

Наступні конструктори планують випустити навесні 2024 року.




Джерело: https://hromadske.ua/posts/lego-stvorilo-konstruktori-troh-pamyatok-ukrayini-yih-mozhna-otrimati-lishe-za-donat

17.11.2023 09:47