Росіяни купують квартири і будинки в зруйнованому окупантами Маріуполі

Росіяни купують квартири і будинки в зруйнованому окупантами Маріуполі
Громадяни РФ почали купувати будинки і квартири в майже повністю знищеному російськими обстрілами Маріуполі.

Про це повідомляє російське медіа "Бумага", пише nv.ua.

Журналісти видання поцікавилися, чому росіяни хочуть купити житло саме в цьому місці. Здебільшого люди відповідали, що там «хороша екологія» і вони сподіваються, що «місто буде розквітати».

Шукають нерухомість у Маріуполі росіяни з різних регіонів — Москви, Петербурга, Краснодара, Красноярська, Нижнього Новгорода та інших. Вони розглядають будинки і квартири «у будь-якому стані» і готові відновити їх після обстрілів.

Росіяни готові купувати нерухомість у Маріуполі, зокрема, через те, що вже вважають його «територією Росії». Хоча саме російські війська окупували це місто і практично повністю зруйнували його, внаслідок чого загинуло і мирне населення.

«Я вважаю це хорошим вкладенням коштів. Можливо, комусь це здасться дивним, але я вірю в розвиток міста. Під крилом Росії на нього чекає велике майбутнє. Думаю, надалі воно стане популярним місцем для відпочинку і туризму. Воно має важливе значення для нашої країни. Місто — герой», — розповіла в коментарі журналістам Олеся з Омська, при цьому не згадавши про жорстокі військові злочини російської армії в місті.

Усі покупці нерухомості в Маріуполі, які відповіли журналістам, обрали це місто через близькість до моря. Вони вважають, що це робить його «привабливим для туристів».

При цьому ЗСУ продовжують контрнаступ на сході України, просуваючись, зокрема, до тимчасово окупованого Маріуполя.


Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/mariupol-rosiyani-pochali-kupuvati-kvartiri-ta-budinki-50335372.html

Категорії: Новини Маріуполя

30.06.2023 14:13