У Києві частину блокпостів переведуть у «сплячий» режим, а частину — приберуть

У Києві частину блокпостів переведуть у «сплячий» режим, а частину — приберуть
У Києві удосконалять інженерні загородження. Так, частину блокпостів приберуть, ще частину переведуть у «сплячий» режим, а решту — оновлять.
Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація.

Залишаться блокпости та інженерні споруди, які необхідні для безпеки столиці. Їхні складові вдосконалять: непридатні бетонні блоки, мішки з піском та протитанкові їжаки замінять на нові. Також укріплять бліндажі та приведуть до ладу окопи.

Частина інших загороджень, які матимуть значення для оборони міста, залишаться у «сплячому» режимі. Такі блокпости приберуть із проїжджої частини, але бетонні блоки, мішки з піском, протитанкові їжаки залишать у визначених місцях. У разі виникнення загрози ці загородження повернуть на місця. На «сплячих» укріпленнях також замінять або відновлять непридатні елементи.

Решту загороджень Києва, в яких немає зараз потреби, демонтують. Такі блокпости приберуть з проїжджої частини, вивезуть бетонні блоки, мішки з піском та протитанкові їжаки, демонтують бліндажі та засиплють окопи.

«Впровадження такого системного рішення зробить Київ більш комфортним для мешканців. Ми розвантажимо дороги столиці, що дозволить киянам більш вільно пересуватися містом. Але прошу нікого не забувати — війна в Україні триває», — зазначив очільник військової адміністрації столиці Сергій Попко.

Джерело: https://hromadske.ua/posts/u-kiyevi-chastinu-blokpostiv-perevedut-u-splyachij-rezhim-a-chastinu-priberut

Категорії: Новини Києва

14.03.2023 16:29