У Києві, Одесі та Львові з’явилися соціальні простори Сфери світла

У Києві, Одесі та Львові з’явилися соціальні простори Сфери світла
Соціальні простори оснащені генераторами та старлінками, тому там можна зігрітися, підзарядити девайси, а також попрацювати та випити гарячого чаю.

Компанія Філіп Морріс в Україні спільно з агенцією DTF організували 5 соціальних просторів з робочими зонами у Києві, Одесі та Львові.

Про це розповіли у прес-службі компанії.

Соціальні простори оснащені генераторами та старлінками, тому там можна зігрітися, підзарядити девайси, а також попрацювати та випити гарячого чаю. «Сфери світла» працюватимуть до 30 грудня і здатні одночасно прийняти близько 100 людей кожна.

«Ми працюємо у великій міжнародній компанії, що має офіси і магазини у багатьох містах України. Як і всі українці ми шукаємо зв‘язок під час блекаутів, сидимо в укриттях під час тривог та хвилюємось, якщо не можемо зв‘язатись з рідними. Ми вважаємо, що сталі компанії можуть допомогти пережити блекаут разом. Тому ми організували автономні станції з електрикою, інтернетом та теплом, щоб всі бажаючі могли зігрітися, попрацювати, випити чаю і залишатися на зв’язку зі своїми близькими», — зазначив Дмитро Зінченко, генеральний директор ТОВ «Філіп Морріс Сейлз енд Дистриб’юшн».

За його словами, з перших днів запуску соціальні простори користуються великою популярністю серед мешкінців міст та «виручають» у дуже неочікуваних ситуаціях.

«Працівники різних компаній під час блекауту нерідко роблять у нас виїзний офіс. В Одесі, наприклад, під час аварійного відключення до сфери перемістилися дівчата з манікюрного салону неподалік. А у Києві наш простір навіть став місцем для поведення шлюбної церемонії», — додав Зінченко.

«Сфери світла» поділені на кілька зон, що дозволить максимально комфортно почуватися людям, які прийшли попрацювати та зігрітися і підзарядити телефони.

Адреси соціальних просторів:

Київ

1. Площа Лесі Українки, 1 — Центральна виборча комісія

2. Контрактова площа (біля колеса огляду)

Одеса

1. Суворовский район — Парк ентузіастів, Академіка Заболотного 66/2

2. Київський район — Сквер Луч, Левітана 95а

Львів

вул. Винниченка 24 — Порохова вежа

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/de-zaryaditisya-ta-zigritisya-u-kiyevi-lvovi-odesi-50292422.html

Категорії: Новини Києва Новини Львова Новости Одессы

22.12.2022 15:16