У Вірменії протестують проти приїзду Путіна напередодні саміту ОДКБ у Єревані

У Вірменії протестують проти приїзду Путіна напередодні саміту ОДКБ у Єревані
У столиці Вірменії перед завтрашнім самітом Організацї договору про колективну безпеку (ОДКБ) відбулась акція протесту проти візиту лідерів недружніх і навіть «ворожих щодо Вірменії» країн-учасниць організації, зокрема проти приїзду Путіна, пише «Радіо Азатутюн».

Члени опозиційної партії «Національно-демократичний полюс» заявили, що візит має отримати гідну протидію. Варто згадати, що напередодні від проведення навчань ОДКБ на своїй території відмовився Киргизстан.

Учасники ходи, що розпочалася біля пам'ятника Гарегіну Нжде, скандували антиросійські гасла: «ворог Росія!», «ворог ОДКБ!», маючи на увазі, що після кривавих зіткнень на кордоні у вересні цього року цей військовий блок не надав жодної підтримки своєму члену – Вірменії.

Члени опозиційної партії заявили, що візит лідерів недружніх і навіть «ворожих до Вірменії» країн-членів ОДКБ, зокрема президента Російської Федерації Володимира Путіна, має отримати гідну протидію. Завтра вони, а також представники громадянського суспільства мають намір знову провести акції протесту.


Джерело: https://zn.ua/ukr/WORLD/u-virmeniji-protestujut-proti-prijizdu-putina-naperedodni-samitu-odkb-u-jerevani.html

23.11.2022 09:56