На Львівщині та Харківщині відновили електропостачання. А в Києві оприлюднили графік вимкнення світла

На Львівщині та Харківщині відновили електропостачання. А в Києві оприлюднили графік вимкнення світла
У населених пунктах Львівської та Харківської областей відновили електропостачання, яке зникло внаслідок російських обстрілів 10 жовтня.
Про це повідомили очільник Львівської ОВА Максим Козицький та Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Унаслідок пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури без світла залишалася більша частина Харкова та населених пунктів в області. Упродовж доби електропостачання відновили.

На Львівщині електропостачання теж відновили в усіх населених пунктах. Зокрема, у Львові вже повернули й світло, й водопостачання.

Київська область

У Києві та області запроваджують графік погодинних вимкнень електроенергії. З 11 жовтня ДТЕК щодня заздалегідь буде оприлюднювати графіки на сайті з адресами та часом вимкнення. Однак сайт ДТЕК наразі не працює.

Очікувана тривалість вимкнень — до 4 годин. Графік вимкнень у Києві та області вже опублікували.

У ДТЕК також просять клієнтів не вмикати потужні електроприлади (пральні машини, бойлери, кондиціонери та електрочайники) під час вечірнього піку споживання з 17:00 до 22:00. У разі потреби вмикайте їх після 22:00.

Нагадаємо, в «Укренерго» попередили про можливі віялові вимкнення електроенергії в Україні впродовж наступних кількох днів.

Джерело: https://hromadske.ua/posts/na-lvivshini-ta-harkivshini-vidnovili-elektropostachannya-a-u-kiyevi-oprilyudnili-grafik-vidklyuchennya-svitla

Категорії: Новини Києва Новини Львова

11.10.2022 12:35