«Зайдемо в Крим до кінця весни». Буданов дав прогноз щодо закінчення війни

«Зайдемо в Крим до кінця весни». Буданов дав прогноз щодо закінчення війни
Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов вважає, що захисники України повернуться в окупований Крим до кінця весни.

В інтерв'ю в ефірі телемарафону в п’ятницю, 30 вересня, Буданов розповів, що виріс у Криму і що Україна «доволі скоро» туди повернеться: «Зі зброєю… Іншого варіанту не існує». На його думку, захисники України зайдуть у Крим «до кінця весни, можливо, трохи раніше».

Буданов також сказав, що війна «не такий вже й довгий час триватиме, скоро це закінчиться».

"…Я ніколи не казав «2−3 тижні». Якщо пам’ятаєте мої висловлювання десь наприкінці травня, [я тоді] розповів алгоритм дій. Я тоді прямо сказав, що червень для нас, на жаль, буде нехороший, будемо трохи втрачати, в липні буде умовний застій, у серпні почнемо потроху рух на відновлення своєї території… Взимку війна значною мірою стихне. І після зими почнеться завершення цього конфлікту виходом на першому етапі на адмінкордони станом на 1991 рік", — додав він.

У серпні президент Володимир Зеленський заявив, що війна Росії проти України має закінчитися звільненням Криму так само, як почалася з його окупації.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/politics/koli-zakinchitsya-viyna-prognoz-kirila-budanova-novini-ukrajini-50273760.html

03.10.2022 17:03