Генсек НАТО закликав посилити підтримку України

Генсек НАТО закликав посилити підтримку України
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що фейкові «референдуми», які маріонетки Кремля хочуть провести на тимчасово окупованих територіях України, — подальша ескалація війни РФ проти України.

Про це він написав у Twitter.

Столтенберг наголосив, що вони нелегітимні.

«Фіктивні „референдуми“ не мають легітимності та не змінюють характеру загарбницької війни Росії проти України. Це подальша ескалація війни Путіна. Міжнародна спільнота має засудити це кричуще порушення міжнародного права та посилити підтримку України», — ідеться в Twitter генсека НАТО.

20 вересня маріонетки Кремля в ОРДЛО оголосили дати своїх псевдореферендумів. Бойовики «Л/ДНР» заявили, що фейкове голосування пройде з 23 по 27 вересня. Підконтрольна Кремлю маріонеткова «влада» Херсонської області заявила про плани провести «референдум» про «входження» до складу Росії у ці ж дати. Псевдореферендум на 23−27 вересня окупанти запланували й у Запорізькій області.

Джерело: https://nv.ua/ukr/world/geopolitics/stoltenberg-zayaviv-shcho-feykovi-referendumi-podalsha-eskalaciya-viyni-proti-ukrajini-50271295.html

Категорії: Новости Херсона

21.09.2022 09:01