Унаслідок ударів по критичній інфраструктурі Харкова загинув чоловік, ситуація в місті складна

Унаслідок ударів по критичній інфраструктурі Харкова загинув чоловік, ситуація в місті складна
Внаслідок російських ударів по критичній інфраструктурі Харкова загинув чоловік — працівник підприємства. Рятувальники продовжують пошукові роботи.

Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

На іншому об‘єкті в Чугуївському районі медики екстреної допомоги госпіталізували 35-річного чоловіка. Працівник отримав вибухову травму.

В ДСНС зазначили, що ситуація контрольована. До місця подій направлено рятувальників ДСНС з метою ліквідації наслідків аварій, спричинених цією ворожою атакою, а також залучено фахівців військово-цивільних адміністрацій, комунальні та аварійні служби.

Мер Харкова Ігор Терехов зазначив, що у місті після ракетного обстрілу ситуація складна.

«Агресор знав, куди бив, і бив фактично по мирному населенню. Його метою сьогодні було максимально досадити харків'янам за успіхи ЗСУ на фронті. Не приховуватиму — наслідки ракетних ударів важкі. Заграву пожежі бачить все місто. Але ми — ДСНС, енергетики та комунальники — зробимо все для того, щоб якнайшвидше відновити подачу електрики та води харків'янам», — сказав він.

У низці регіонів України під час повітряної тривоги у неділю ввечері, 11 вересня, місцями зникло світло. У Дергачівській міській раді знеструмлення громади пояснили ударом російських окупантів по об'єкту критичної інфраструктури на Харківщині.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/udar-po-harkovu-11-veresnya-zaginuv-cholovik-novini-ukrajini-50269329.html

Категорії: Новости Харькова

12.09.2022 12:17