ЗСУ ще раз вдарили по мостах на Херсонщині та знищили на півдні понад 100 окупантів

ЗСУ ще раз вдарили по мостах на Херсонщині та знищили на півдні понад 100 окупантів
Українські військові на південному фронті протягом 30 серпня знищили більш як сотню російських окупантів і понад 30 одиниць ворожої техніки. Також ЗСУ знову вдарили по мостах на Херсонщині та пунктах управління росіян.

Про це повідомило оперативне командування «Південь».

Так, протягом доби ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ відпрацювали удари по 4-х пунктах управління ворожих військ та по 4-х транспортних артеріях — Каховському, Дар’ївському та двох Антонівських мостах. Як зазначили в ОК, ступінь пошкодження мостів максимально обмежує їхнє використання.

Українська авіація здійснила 16 ударів по опорних пунктах, складах боєприпасів та районах зосередження живої сили, озброєння та техніки окупантів.

Загалом за добу українські військові знищили на півдні 117 окупантів, а також 32 одиниці російської техніки, зокрема:

9 танків Т-72,
3 реактивні системи залпового вогню «Град»,
самохідну гармату «Гіацинт-С»,
самохідну гаубицю «Мста-С»,
18 одиниць автомобільної і броньованої техніки.
Також ЗСУ знищили 4 склади з ворожими боєприпасами в Херсонському, Баштанському, Бериславському та Каховському районах Херсонщини.

За словами командування, ситуація на південному фронті «стабільно складна, але контрольована». Триває знищення російських логістичних шляхів, резервів та пунктів управління. Ворог здебільшого деморалізований, однак продовжує чинити опір, кажуть в ОК.

Джерело: https://hromadske.ua/posts/zsu-she-raz-vdarili-po-mostah-na-hersonshini-ta-znishili-na-pivdni-ponad-100-okupantiv

Категорії: Новости Херсона

31.08.2022 12:35