Внаслідок масованого обстрілу Миколаєва загинув власник Нібулона Олексій Вадатурський

Під час масованих обстрілів Миколаєва з боку РФ у ніч на 31 липня загинув Герой України, власник найбільшої в країні зерноторгової компанії Нібулон Олексій Вадатурський.

Як писала Українська правда, посилаючись на близьке до Миколаївської ОВА джерело, російський снаряд влучив у будинок Вадатурського. За даними видання, також загинула його дружина Раїса Вадатурська.

«Це правда. Влучання в їхній будинок. Тіло дружини вже витягли», — повідомило джерело.

Згодом загибель бізнесмена підтвердив глава Миколаївської ОВА Віталій Кім.

«Миколаїв — місто-герой. Щодня ми втрачаємо наших мешканців, наших воїнів. І сьогодні наше місто втратило свого Героя. […] Олексій Опанасович зробив багато для Миколаївщини, багато для України. Його внесок у розвиток аграрної та суднобудівної галузі, розвиток регіону неоціненний, так багато зроблено — так багато можна було зробити… З повагою та співчуттям. Спочивайте з миром», — написав Кім.

Олексій Вадатурський народився 8 вересня 1947 року на Одещині. З 1991 року обіймав посаду генерального директора підприємства Нібулон, яке займається вирощуванням сільськогосподарських культур. У РФ проти Вадатурського було введено санкції.

Раніше повідомлялося, що в Миколаєві в результаті масованих обстрілів з боку військ РФ 31 липня попередньо загинула одна людина, ще двоє дістали поранення.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/viyna-rf-proti-ukrajini-vnaslidok-obstrilu-mikolayeva-zaginuv-geroy-ukrajini-oleksiy-vadaturskiy-50260053.html

Категорії: Новости Николаева

01.08.2022 13:41