Віталій Кім пообіцяв винагороду за викриття ворожих коригувальників вогню

Віталій Кім пообіцяв винагороду за викриття ворожих коригувальників вогню
Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у понеділок, 18 липня, пообіцяв винагороду в 100 доларів за допомогу у викритті коригувальників російського вогню.

У своєму Telegram-каналі Кім розповів, що росіяни через Telegram підкуповують українців, аби ті коригували ворожий вогонь в області. За словами голови обладміністрації, вербувальники обіцяють «анонімність», але Україна ефективно їх виявляє і «потихеньку ловить».

Кім повідомив, що зараз в області створюють інструкцію для тих, хто повідомлятиме про ворожих коригувальників.

«Час такий, що треба теж допомагати… Платитиму 100 доларів кожному, хто наведе на навідника [у Миколаївській області]… Можна вже придивлятися до негідників, які допомагають росіянам», — додав він.

Внаслідок масованого ракетного обстрілу росіянами Миколаєва в ніч на понеділок, 18 липня, було пошкоджено автосалон і магазин із продажу сільгосптехніки.

15 липня окупанти атакували два найбільші університети в Миколаєві, випустивши щонайменше десять ракет. Міський голова Олександр Сенкевич розповідав, що за 141 день повномасштабної війни в Миколаєві не було бомбардувань лише 21 день.

Джерело: https://nv.ua/ukr/ukraine/events/vitaliy-kim-poobicyav-vinagorodu-za-zdachu-koriguvalnikiv-v-oblasti-video-50257268.html

Категорії: Новости Николаева

19.07.2022 11:29