Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу

Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу
Зранку 12 липня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання у два медичні заклади та житлові будинки.

Про це повідомив очільник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, пише hromadske.

За інформацією, відомою станом на 8:00, внаслідок обстрілів поранення отримали четверо людей. Попередньо без жертв. Детальна інформація уточнюється.

У ДСНС зазначили, що внаслідок обстрілу спалахнули автомобілі ВАЗ 2101 та ВАЗ 2111 та двоповерховий житловий будинок.

Доповнено о 09:27. Міський голова Олександр Сєнкевич уточнив, що на місцях влучання працюють рятувальники та міські аварійні бригади. Більше інформації обіцяє повідомити згодом.

Ситуація на Миколаївщині

У Баштанському районі ввечері 11 липня та сьогодні зранку були обстріли у Широківській громаді, однак влучали переважно поза межами населених пунктів та по відкритим територіях. Постраждалих немає.

Тривають обстріли сіл по лінії зіткнення у Березнегуватській громаді. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Миколаївському районі вчора о 16:30 внаслідок обстрілів селища Первомайське зазнало пошкоджень приватне сільське господарство, сільгосптехніка, житловий будинок. Постраждалих немає.

Джерело: https://hromadske.ua/posts/mikolayiv-zaznav-masovanogo-raketnogo-obstrilu-postrazhdali-lyudi-domivki-ta-infrastruktura

Категорії: Новости Николаева

12.07.2022 13:35