Медкоманда міста більшає: інтерни обирають Маріуполь

Маріуполь не просто шукає, а й знаходить крутих лікарів. Так, в Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 пройшло урочисте посвячення інтерна в лікаря. Привітали молодого фахівця заступниця міського голови Олена Парамонова та директор Центру Олександр Лазаренко.

Тепер у команді маріупольської лікарні на одного фахівця стало більше. Олена Реднікіна закінчила Запорізький державний медуніверситет та готова до нових звершень. Вважає медицину – справою всього свого життя. І розпочинає працювати дитячим педіатром у ЦПМСД №3.

«Усе життя лікарів – це здобуття нового досвіду та нових знань. Маріуполь – місто, в якому можна отримати перший унікальний досвід. У нас ремонтують лікарні, створюють сучасні умови для лікування та закупається передове медичне обладнання. Сьогодні місто можна назвати флагманом розвитку медицини Східної України. Тут створюють нові можливості, щоб інтерни обирали Маріуполь та приєднувалися до нашої команди», - наголосив Олександр Лазаренко.

Директор лікарні разом з колективом пообіцяли допомагати молодому фахівцю набиратися досвіду. Адже тут створені усі умови для цього – комфортне робоче місце у сучасній амбулаторії.

Маріуполь пропонує інтернам стати частиною крутої команди лікарів. Місто потребує: гематологів, анестезіологів, неонатологів, лікарів з внутрішніх хвороб, дитячих офтальмологів та отоларингологів, сімейних лікарів та педіатрів. Якщо ви один з них - не зволікайте та звертайтеся за телефонами: (067) 745-24-80, (099) 393-56-99. Маріуполь чекає на вас!


Источник: https://mariupolrada.gov.ua

Категории: Новости Мариуполя Новости Запорожья

03.08.2021 16:38