У Маріуполі на один «прозорий офіс» стане більше

Сьогодні Маріуполь є лідером рейтингу прозорості серед міст України. Муніципалітет постійно працює над вдосконаленням сервісів для людей. Вони стануть ще доступнішими для них  з відкриттям ще одного «Мультицентру», але в Центральному районі міста.

Нагадуємо, що наразі у Маріуполі працює найбільший в Україні Соціальний офіс «Мультицентр». Він знаходиться у Лівобережному районі. Він працює за принципом «єдиного вікна» та надає пакет послуг – від адміністративних до комунальних, від соціальних до пенсійних. Взагалі це 475 різних сервісів.

Планується будівництво аналогічного «Мультицентру» у Центральному районі (пров. Нахімова, 8). Згідно з проєктом це буде інклюзивно привітний Центр із підземним паркінгом. У чотириповерховій будівлі надаватимуть послуги адміністративного, соціального, пенсійного характеру, а також низку інших публічних послуг і сервісів. Ними зможуть скористатися жителі двох районів – Центрального та Приморського. Територію навколо облаштують, вона перетвориться на ще одне улюблене місце відпочинку для жителів нашого міста.


Джерело: https://mariupolrada.gov.ua

Категорії: Новини Маріуполя

23.06.2021 17:00