«Open Days DESTIN» в Маріупольському державному університеті

 NEWS
22 травня відбувся день відкритих дверей «Open Days» на кафедрі соціальних комунікацій у межах міжнародної програми DESTIN «Журналістська освіта задля демократії в Україні: розробка стандартів, доброчесність та професіоналізм». Захід проходив в онлайн-форматі та об'єднав стейкхолдерів, викладачів, вчителів, студентів, абітурієнтів, журналістів-практиків.
Модератором зустрічі виступила декан факультету філології та масових комунікацій, професор Світлана Безчотнікова. Захід відкрив керівник проєкту, професор Університету Бат Спа Єн Гадд.
Викладачі кафедри соціальних комунікацій представили оновлені програми та поінформували учнів, чому вони зможуть навчитися та якими корисними навичками оволодіти.
До заходу було залучено пряме включення із студії ТРО ТРК «Маріупольське телебачення», в якій привіталися практикуючі студенти спеціальності «Журналістика» та розповіли про свій досвід дуальної освіти.
Студенти 1 та 2 курсів поділилися редакторським досвідом, зокрема роботою у прес-центрі факультету і створенням факультетського видання, а також презентували «Студентський самвидав».
Також було представлено лабораторію медіаграмотності та медіадосліджень і проєкт «MediaHub», який сприяє отриманню нових знань в позанавчальний час здобувачів вищої освіти.
По завершенню Дня відкритих дверей було вручено диплом ІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу наукових робіт із журналістикознавства магістру спеціальності «Журналістика» Тетяні Рак. Вітання отримав професор кафедри Георгій Почепцов з нагоди отримання державної нагороди – ордена "За заслуги" 1 ступеня. Також привітали лауреатів І Всеукраїнської олімпіади з медіаграмотності та фактчекінгу.
Після заходу кафедра соціальних комунікацій отримала зворотній зв'язок від учнів різних маріупольських шкіл, які пройшли анкетування.
 NEWS
 NEWS NEWS
 NEWS

 NEWS

Джерело: guru.ua

Категорії: Новини Маріуполя

25.05.2021 10:28