Поліцейські Маріуполя викрили підозрюваного, який обкрадав палати у лікарнях

Оперативники Маріупольського районного управління поліції встановили та затримали зловмисника, який здійснив щонайменше 7 крадіжок майна у пацієнтів медичних закладів. Поліцейські вже вилучили більшу частину крадених речей та невдовзі повернуть їх власникам.
Від початку цього року, до поліції стали надходити повідомлення про вчинення крадіжок на території лікарень. Невідома особа крала мобільні телефони та гаманці із грошима в палатах, у той час, коли пацієнти перебували у інших кабінетах.
Оперативники Маріупольського районного управління поліції розпочали заходи із встановлення підозрюваної особи, були опитані працівники, пацієнти медичних закладів та опрацьовані записи з камери відеонагляду, що були розміщені на території однієї з лікарень.
Вжитими заходами, за підозрою у злочині було встановлено місцевого мешканця 1966 року народження, який вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.
Попередньо встановлено, що з початку січня 2021 року, фігурант здійснив 7 крадіжок майна з лікарень У Центральному районі Маріуполя. У медичному халаті та масці він заходив до палат та перевіряв чи не має свідків, якщо їх не було – крав з поличок та сумок гаманці, мобільні телефони та інші цінні речі. Здебільшого жертвами цих крадіжок стали пенсіонери.
Крадені речі підозрюваний збував перехожим на вулиці та ринку. Правоохоронці вилучили майже усі речові докази та невдовзі повернуть їх законним власникам.
Самого фігуранта затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятору тимчасового тримання.
Слідчі поліції розпочали за фактом кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Возможно, это изображение (один или несколько человек и люди стоят)

Джерело: mariupol-police.dn.ua/

Категорії: Новини Маріуполя

12.04.2021 16:21