Подробиці загибелі чоловіків на дамбі у Вакуленцях (відео)

Троє чоловіків на моторному човні проти течії впритул підпливли до дамби, де вир води перекинув човен та затягнув відпочивальників під воду. При цьому рятувальники знайшли поламане весло, яке демонструє силу течії на дамбі

Стали відомі подробиці нещасного випадку на Ворсклі, поблизу дамби у селищі Вакуленці, внаслідок якого загинуло двоє чоловіків (пошуки третього ще тривають).

«Полтавщина» з власних джерел отримала відео, на якому зафіксовано момент останніх хвилин життя загиблих:

Моторний човен з трьома відпочивальниками проти течії впритул підплив до дамби. Сила течії у цьому місці нагадує горну ріку, тому керувати човном дуже складно, якщо не неможливо. Вірогідно, що вир води перекинув човен та затягнув чоловіків під воду. Силу течії красномовно ілюструє зламане навпіл весло, яке рятувальники знайшли під час пошуків чоловіків.

Наразі встановлені особи чоловіків. Це 38-річний начальник відділу транспорту та організації пасажирських перевезень Полтавської ОДА Сергій Гайдар, 35-річний головний спеціаліст цього відділу Володимир Трофименко та 32-річний колишній головний спеціаліст відділу Микола Юрко.

Відомо, що чоловіки зібралися разом, щоб відсвяткувати день народження Миколи Юрка, який календарно був минулої п’ятниці.

Рятувальники знайшли тіла Володимира Трофименка та Миколи Юрка, одного із них знайшли на мілині, іншого — на глибині. Пошуки Сергія Гайдара тривають.


Источник: www.poltava.pl.ua

Категории: Новости Полтавы

12.04.2021 11:20